FAQ’s

1. Ontvang ik ook een factuur in verband met het declareren van de kosten uit het bouwdepot?

Uiteraard ontvangt u van ons een factuur met BTW zodat deze ingediend kan worden voor betaling uit het bouwdepot.

2. Welk BTW-percentage geldt voor verbouw- en renovatiewerkzaamheden?

Voor stuc- en schilderwerk in particuliere huizen ouder dan 2 jaar geldt een BTW tarief van 6%. Op alle overige werkzaamheden en alle werkzaamheden voor huizen van 2 jaar of jonger geldt het hoge BTW tarief van 21%.

3. Is het JJKlus & Renovatiebedrijf ingeschreven bij de KvK?

Ons bedrijf, V.O.F.”JJKlus & Renovatiebedrijf”, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van de provincie Utrecht onder nummer KVK 30218047.

4. Is het legaal om Slowaakse werknemers in te huren?

De Europese en Nederlandse wetgeving staat het Slowaakse ondernemingen toe werkzaamheden te verrichten in de EU. Deze ondernemingen zijn volledig legaal en dragen conform de wetgeving BTW af in Nederland en houden zich aan de Nederlandse wetgeving m.b.t. de arbeidsvoorwaarden bij de in Nederland verrichte diensten. Onze onderaannemers houden hun verblijfsplaats in Slowakije en zijn niet van plan om zich in Nederland te vestigen. Door de jaren heen hebben ze hun deskundigheid en zorgvuldigheid ruimschoots bewezen.

5. Ik heb mijn contract met een aannemersbedrijf beëindigd omdat ik niet tevreden was met de kwaliteit van het werk. Het huis is om deze reden maar gedeeltelijk klaar. Kunt u de werkzaamheden voltooien?

Ja, dit is mogelijk. We adviseren u in ieder geval om contact met ons op te nemen voor een evaluatie van de nog te verrichten werkzaamheden.

6. Werkt het JJKlus & Renovatiebedrijf ook ’s avonds of in het weekend?

Ja, u kunt altijd een afspraak met ons maken op een voor u gewenst tijdstip.

7. Neemt uw bedrijf ook kleine opdrachten aan?

Ja, JJKlus & Renovatiebedrijf is in staat om alle opdrachten, van een kleine klus tot een enorme verbouwing, te realiseren.

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan gerust contact met ons op,
telefonisch of via het aanvraagformulier.