Onze procedure

We gaan als volgt te werk:

1. U belt ons op een door u gewenst tijdstip om uw wensen te bespreken.

2. U maakt een afspraak met een van onze deskundigen voor een bezichtiging van uw object op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

3. Onze deskundige bezichtigt uw object, doet de nodige opmetingen, bepaalt welke werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd rekening houdend met al uw wensen en geeft inschatting over de kosten en tijdsduur van deze werkzaamheden. Hij beantwoordt bovendien al uw vragen die betrekking hebben op de bouw of verbouwing. Hij geeft u advies, helpt een optimale keuze te maken en laat u kennis maken met onze eigen ideeën omtrent bouw of verbouwing.

4. Binnen twee dagen krijgt u van ons een offerte met een kostenoverzicht van de verbouwing en benodigde materialen en een schatting van de duur van de werkzaamheden.

5. Na aanvaarding van de offerte, beginnen we met de voorbereidingen voor de uitvoering.

6. Hierna worden bouwmaterialen gekocht. De inkoop van bouwmaterialen is heel belangrijk daarom kunt u het beter overlaten aan de deskundigen van het JJKlus & Renovatiebedrijf. Ze bezitten namelijk de nodige kennis op dit gebied. De inkoop wordt gedaan bij onze betrouwbare leveranciers met een goede reputatie op de markt voor bouwmaterialen. Het transport van de bouwmaterialen nemen wij geheel voor onze rekening.

Indien gewenst kunt u ook zelfstandig de bouwmaterialen inkopen. Onze deskundigen zullen u daarbij te allen tijde adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze.

Door de jaren heen hebben we verschillende duurzame contacten met leveranciers opgebouwd waardoor we veel materialen tegen lagere prijzen kunnen verkrijgen. We werken bovendien samen met een bedrijf dat voor ons ramen, spiegels, douchecabines etc. tegen aantrekkelijke prijzen fabriceert.

7. Vervolgens wordt het gehele bouw- of verbouwingsproces op maat verzorgd, in samenwerking met de klant en rekening houdend met zijn wensen en belangen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van het geleverde werk.