Onze tarieven

JJKlus & Renovatiebedrijf werkt op basis van een open calculatie zodat u als klant altijd volledig inzicht heeft in de kosten van de verbouwing.

De totaalprijs bestaat uit de volgende componenten:

1.    Bouwmateriaal.
2.    Huur van speciaal gereedschap en bouwmiddelen.
3.    Verbruik handmateriaal.
4.    Reis- en transportkosten
5.    Arbeidskosten

1. Bouwmateriaal
De inkoop van bouwmaterialen is heel belangrijk, daarom kunt u het beter overlaten aan de deskundigen van het JJ Klus & Renovatiebedrijf. Naast hun kennis en ervaring, onderhouden ze al vele jaren goede contacten met betrouwbare en kwalitatief uitstekende leveranciers. Hierdoor kan tegen zeer scherpe prijzen worden ingekocht.
Al onze leveranciers hebben een zeer goede reputatie op de markt voor bouwmaterialen.
Desgewenst kunt u ook zelf de bouwmaterialen inkopen. Onze deskundigen zullen u daarbij te allen tijde adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze.

2. Huur van speciaal gereedschap en bouwmiddelen.
Hieronder wordt verstaan: speciale apparaten, zoals sleuventrekkers, ontvochtigers, steigers etc.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van (hand)gereedschap zoals: de meeste elektrische apparaten (schoefboren, boormachines, boorhamer, haakse slijpers, cirkelzaag, tegelsnijders etc.), metalen gereedschap (hamers, beitels, stucmessen, etc.) en mechanisch gereedschap (tegelsnijders, handzagen, grote klemmen, etc.). Alle risico’s, o.a. defecten, slijtage en eventuele huur van dit (hand)gereedschap zijn dan ook voor onze rekening.

3. Verbruik handmateriaal
Hieronder wordt verstaan: alle zaken die in één keer op gaan, zoals: schuurpapier, eenmalige kwasten, terpentine etc.

4. Reis- en transportkosten
Voor het reizen van/naar de werkplek of transportkosten wordt € 0,45 per km (afstand werkplek – Amersfoort) in rekening gebracht.


5. Arbeid

Het JJKlus & Renovatiebedrijf is een betrouwbare en zeer ervaren aannemer in de bouw. We werken snel en effectief en staan garant voor de beste kwaliteit tegen de gunstigste prijzen. Voor opdrachtgevers met een drukke baan hebben we een all-in service.

Voor stuk- en schilderwerk in particuliere huizen ouder dan 2 jaar geldt een BTW tarief van 6%. Op alle overige werkzaamheden en/of alle werkzaamheden voor huizen van 2 jaar of jonger geldt het hoge BTW tarief van 21%.

Aanbetaling
Voordat we aan een opdracht beginnen vragen we 20% aanbetaling over de totale aanneemsom. Deze aanbetaling wordt gebuikt om alle nodige materialen in te kopen. De aanbetaling dient binnen 5 kalenderdagen op onze rekening te zijn bijgeschreven en wordt verrekend bij de eindafrekening.

Facturatie
Onze facturen worden wekelijks verstuurd. Naast de factuur (die u als een bouwdepot aan uw bank kunt voorleggen), krijgt u van ons ook een gedetailleerd overzicht van de gewerkte uren, de kosten van huur van gereedschap en bouwmiddelen en alle overige kosten. De facturen dienen binnen 5 kalenderdagen te worden voldaan.

Verzekering en Garantie
JJ Klus & Renovatiebedrijf is verzekerd bij ASR. Al onze onderaannemers zijn verzekerd met werelddekking.

Wij staan garant voor alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dit houdt in dat wij de verplichting aangaan om alle geconstateerde tekortkomingen en mankementen m.b.t. de bouw en renovatie te herstellen.

Schade die door de schuld van de klant of door de schuld van derden is ontstaan, valt buiten de voornoemde garantie. Schade als gevolg van natuurlijke slijtage, verkeerd gebruik van gereedschap of force majeur (o.a. overstroming, brand, etc.) wordt eveneens niet vergoed.

Afvoer bouwafval
Bouw of renovatie gaat altijd gepaard met een enorme hoeveelheid afval. Gedurende de hele periode van bouw/verbouwing zorgen wij voor containers om het afval op te ruimen. Wij leveren containers van verschillende maten, rekening houdende met het bouwproject en de beschikbare ruimte voor het plaatsen ervan.Wij hebben een overeenkomst met leveranciers en verkrijgen containers tegen zeer gunstige tarieven.

Architect

JJ Klus & Renovatiebedrijf heeft een eigen architect in dienst, maar werkt ook samen met andere architecten, die een aanbeveling zeker waard zijn. We zoeken de meest passende architect voor uw project.

Door de vakkundigheid van onze werknemers en onze samenwerking met moderne architecten kunt u er zeker van zijn dat alle werkzaamheden conform de technische eisen van deze tijd worden uitgevoerd.

Voor meer informatie of een offerte kunt u ons altijd bellen. U kunt ook een offerteaanvraagformulier op onze website invullen.

We zijn er zeker van dat we zelfs uw meest gewaagde project waar kunnen maken!