Tevreden klanten

Hier zijn enkele van onze tevreden klanten.

 1. Een fantastisch werk heeft dit bedrijf afgeleverd, zoals afgesproken is het werk ontzettend netjes afgeleverd.
  Zelfs een dag eerder klaar dan dat ze gezegt hadden en geen financiele uitlopers.
  Een volgende keer zullen wij weer graag gebruik maken van de diensten van dit bedrijf, wij kunnen dit bedrijf een ieder aanbevelen!

  Mvg. fam. Willemsteijn
 2. Onze renovatieklus (badkamer en toilet) is zeer vakkundig en zorgvuldig door JJKlus & Renovatiebedrijf uitgevoerd. Ze denken zeer goed vooruit en overleggen alle belangrijke beslissingen die genomen moeten worden. Ze werken hard, netjes en komen de gemaakte afspraken na zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het uiteindelijke resultaat is beter dan wij hadden kunnen hopen. Hun enthousiasme en liefde voor het vak staat altijd op de voorgrond. Ik zou ze zo weer inschakelen.

  Groet, Lotte.
 3. JJKlus & Renovatiebedrijf heeft binnen korte tijd onze woonkamer, slaapkamer, badkamer en de wc een compleet ander uiterlijk gegeven! Ze zijn vakbekwaam, heel flexibel en doen er alles aan om de klus snel en netjes af te ronden. Alles was bespreekbaar. Er werd naar ons aandachtig geluisterd en goed meegedacht voor oplossingen. Er werden goede suggesties en handige tips voorgesteld. Een prima klusbedrijf waarmee wij zeker nog een keer in zee gaan!

  Met vriendelijke groet, O. Boot
 4. Ik wil graag ‘Josef klus en renovatie’ aanbevelen als bouwondernemer.
  Josef heeft ons huis in Amsterdam-Zuid prachtig verbouwd en gerenoveerd. Hij is een vakman die verstand van zaken heeft. De kosten zijn helemaal binnen het budget gebleven. Josef is goedkoop en heel goed. Met een Nederlandse aannemer waren we veel duurder uit geweest. Die zou allerlei overuren in rekening hebben gebracht, maar zo redeneert Josef niet. Hij wil gewoon goed werk afleveren.

  Familie Bex
 5. Our house is completely restored by Jozef and his craftsman-team. Including conservatory, hand-made frames/doors, ceiling, bathroom, kitchen etc. We are very happy with the result! Great job!

  Kind regards, Kim Haasbroek
 6. JJ Klus heeft het volledige interieur van mijn huis in de binnenstad van Utrecht, vanaf casco opgebouwd. Dit was inclusief de volledige electra, gas, badkamer, keuken, vloeren, stucwerk van de muren, betegeling, enzovoort. Het huis betreft er een uit ca. 1850 en heeft 5 vloerniveau’s.
  Ik kan JJ Klus bijzonder aanbevelen aan iedereen. Het werk dat zij leveren heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast werken zij keurig netjes, op tijd en altijd conform de afspraken en budget. Het meest bijzondere in het project dat zij voor mij hebben gedaan is de enorme commitment om een veel te korte deadline te halen, terwijl zij toch een perfect afwerkingsniveau hebben volgehouden.
  Voorbeeld daarvan is de badkamer. Door onze eigen voorkeur voor luxe Italiaanse ceramische tegels waren deze niet op locatie op maat te maken. Knap onhandig dus. Voor JJ Klus was dit geen probleem en leverde dit ook geen vertraging of veel extra kosten op.

  Hartelijk dank, Stef Silvis
 7. In januari 2017 heeft JJKlus onze nieuw aangehuurde kantoorruimte in Leiden geheel opgeknapt. Een team van specialisten heeft gedurende drie weken de ruimte op een echt zeer professionele wijze onder handen genomen. Nergens is een spoor te vinden van enige slordigheid in werk terwijl de ruimte groot, hoog en op veel plekken best uitdagend is. Een mooi voorbeeld is de bestaande complexe trapbedekking die 100% nauwkeurig werd afgeplakt en nergens een spoor van schilderwerk toont. Ook is de bestaande houten vloer geschuurd en met industriële lak weer klaargemaakt voor jarenlang intensief gebruik.
  Al het werk werd vooraf en tussentijds besproken en afgestemd en het eindresultaat is helemaal binnen overeengekomen budget opgeleverd. Ten slotte komt het in onze ervaring maar weinig voor dat het pand dusdanig schoon en opgeruimd is achtergelaten, dat we ons schoonmaakbedrijf hebben kunnen afzeggen voor de opleverschoonmaak!

  Groetjes, Hans van Wakeren
 8. Het JJ Klus- en Renovatiebedrijf te Bunnik hebben wij ingeschakeld voor de renovatie van ons appartement te Zeist. Van tevoren hebben wij een offerte opgevraagd voor het all-in renoveren van het interieur van het appartement., waarbij wij ook een uiterste datum van oplevering hebben afgesproken. De werkzaamheden waren o.a. het verwijderen van de vloerbedekking en ondervloer, aansmeren van de betonnen vloer, verwijderen plinten en aanbrengen van een houten vloer met een dempende ondervloer, nieuwe plinten, verfwerk, renoveren van de badkamer, renoveren van diverse kozijnen en raamdelen, updaten van de elektra en het daarna geheel schoon opleveren van het appartement, totaal ca. 100m2.
  De opdracht werd binnen de gestelde termijn naar tevredenheid uitgevoerd. Er werden hoogwaardige materialen gebruikt, kortom het opgeleverde werk was van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden over het Klus- en Renovatiebedrijf.

  Groet, Branco van Son
 9. Fantastisch vakwerk, prachtige badkamer!
  Jozef en zijn team hebben bij ons met veel oog voor detail een mooie nieuwe badkamer met toilet gebouwd, compleet met nieuwe schuifdeur in plaats van een oude gewone deur, en nieuwe inbouwkast boven het trapgat. De oude ruimte is tot op de kale muren en houten balken afgebroken en weer helemaal opgebouwd met nieuwe materialen. Een oude muur is verwijderd en een nieuwe geplaatst zodat de ruimte iets groter is geworden. Het resultaat, secuur en prachtig tegelwerk, vloerverwarming, mooi weggewerkte leidingen, etcetera is geweldig en boven verwachting. We zijn dan ook zeer tevreden!

  Hartelijk dank, Lex

Schrijf een review

Vul deze onderstaand formulier in en wij zullen uw review plaatsen.